Werkwijze

Werkwijze

Als u een nieuwe levensfase ingaat, dan kan er heel wat veranderen. U gaat bijvoorbeeld met pensioen of bent uw partner verloren. Ik voer coaching gesprekken om senioren weer in hun kracht te zetten. Sommige mensen hebben behoefte aan alleen een luisterend oor en anderen willen meerdere gesprekken. Hoe een traject eruitziet, dat verschilt per persoon. Maar het begint altijd met een kennismaking. Waarin we samen doelen opstellen waar we tijdens de coaching aan werken.

Zenvio - werkwijze

Kennismaking

Tijdens het intakegesprek leren we elkaar kennen en kijken we waar ik u mee kan helpen. We spreken onze verwachtingen naar elkaar uit, zodat we een goede basis hebben.

Doelen stellen

Nadat we de coach- of hulpvragen hebben besproken, stellen we doelen op. We maken ze zo concreet mogelijk en bekijken welke stappen of technieken we hiervoor kunnen inzetten.

Wilt u coaching of begeleiding in uw dagelijkse situatie of de volgende fase in uw leven?

Coaching gesprekken

We starten de coaching gesprekken met een korte terugblik of een opdracht vanuit het vorige gesprek. Afhankelijk van de wensen en coachvragen gebruik ik verschillende technieken om tijdens het gesprek dichter bij de doelstelling te komen. Meestal sluiten we af met een vervolgopdracht waar u zelf aan kunt werken tot de volgende afspraak.

Na het traject

Als u uw doel behaald heeft, wilt u dat natuurlijk ook blijven volhouden. Daarom spreken we afhankelijk van uw wens een periode af waarin ik contact met u opneem om uw doelen en de invulling van uw leven te bespreken.

Zenvio - werkwijze